2021-09-09 19:30:23• hírek • Szatmár.ro

Harcra készek Ritli fiai

A Szatmárnémeti VSK pénteken pontokért megy a Kolozsvári CFR II. otthonába.

Pénteken 17 órai kezdettel a Kolozsvári CFR II. otthonában lép pályára a Szatmárnémeti VSK labdarúgócsapata. Ritli Zoltán tanítványai pedig eltökéltek: bíznak benne, hogy megszerzik az első pontjaikat a román foci harmadik vonalának most zajló kiírásában.

Az edző szerint ugyan vannak még bizonytalanságok a csapat-összeállításban, a VSK győzni megy Kolozsvárra.

„A CFR II. erős csapat, sok fiatal játékossal, akiket még meg is támogatnak az első ligás bajnokcsapat tagjai. Az első két fordulóban nem szereztünk pontot, de úgy gondolom, minkét alkalommal jól játszottunk, illetve mindkétszer balszerencsénk is volt. A felkészülés jól sikerült, és annak ellenére is izgalmas meccsre számítunk Kolozsváron, hogy néhány játékosunk nem léphet pályára a mérkőzésen” – nyilatkozta Ritli Zoltán, vezetőedző.

A csapat kapusa, Daniel Oșan szerint is győzni kell Kolozsváron, hogy végre megtörjön a jég és a csapat megszerezze első bajnoki pontjait.

„A fiúk nagyon motiváltak. Egy nagyon jó, fiatalokból álló csapat lesz az ellenfél, de az első két forduló elvesztett meccsein is megmutattuk, van mitől tartania az ellenfélnek. Egész héten a felkészülésre és a pénteki meccsre koncentráltunk, három pontért megyünk Kolozsvárra” – jelentette ki Daniel Oșan.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: